verkkokurssin-rakentaminen

Millaisia vaiheita verkkokurssin rakentamiseen sisältyy?

Verkkokurssin rakentaminen on monivaiheinen projekti. Tällä videolla esittelen äskettäin julkaistun “Viisi askelta työnhaussa menestymiseen” -verkkokurssin luontiprosessin, jossa asiakkaana oli InCoaching Oy:n Pilvi Nybom. Ehkä saat tästä vähän vinkkejä myös oman verkkokurssisi suunnitteluun!

 

Todellisuudessa projekti ei suinkaan ollut näin suoraviivainen, vaan eri vaiheita tehtiin osittain päällekkäin, eikä niiden järjestyskään ollut niin selkeä kuin videolla esitetty. Projekti kesti kaikkineen noin neljä kuukautta – toki välissä oli joulu ja uusivuosi lomineen, ja välillä sekä Pilvillä että minulla oli muuta tekemistä.

Asiakaspalautteen perusteella (ja sehän on paras mittari kurssin laadusta) tämä projekti onnistui todella hienosti. Onnistumisen tärkeimmät “salaisuudet” asiakaskommenttien perusteella ovat

  • keskittyminen asiaan – tähän paneuduimmekin kurssin tekovaiheessa todella huolellisesti ja siivosimme kaiken tarpeettoman pois sisällöstä
  • huolellisesti suunnitellut tehtävät, joiden myötä osallistujan materiaalipankki ja osaaminen kasvavat vaiheittain kohti timanttisia työnhakuvalmiuksia.

Myös kurssin ulkoasu on saanut paljon kiitosta, ja visuaalinen selkeys onkin laadukkaan verkkokurssin tärkeä elementti.

Haluatko keskustella siitä, miten voisimme yhdessä toteuttaa sinun verkkokurssihaaveesi? Ota yhteyttä – autan mielelläni!

Menestysterveisin,

Piditkö tästä artikkelista? Kerro siitä muillekin:

Heräsikö mielessäsi kysymyksiä? Haluatko kommentoida tätä? Jatketaan keskustelua Verkkokurssiakatemian Facebook-sivulla!

Tutustu myös muihin artikkeleihin:

Scroll to Top