Asiantunteva ja osaava tekijä verkossa tapahtuvan koulutuksen tai valmennuksen suunnitteluun ja toteutukseen

Autan sinua verkkokurssisi suunnittelun ja toteutuksen kaikissa vaiheissa ja teen lisäksi koko projektin sinulle todella helpoksi! Olen suunnitellut ja toteuttanut koulutussisältöjä eri tarkoituksiin osana työtäni jo 80-luvun puolivälistä lähtien, ja minulla on todella vankka kokemus selkeiden, helposti omaksuttavien, käyttäjäystävällisten ja visuaalisesti miellyttävien verkkosisältöjen tuottamisesta. Autan mielelläni sinuakin! 

Työnjako välillämme suunnitellaan tarpeesi mukaan. Sinä tietenkin olet oman koulutusalueesi ja sisältösi paras asiantuntija. Minä puolestani voin tasoittaa tietäsi laittamalla osaamiseni likoon ja ottamalla vastuun esimerkiksi joistakin seuraavista:

 • tarpeitasi parhaiten vastaavan alustan valitseminen
 • sisällön rajaaminen ja järjestäminen loogiseksi kokonaisuudeksi
 • käsikirjoituksen laatiminen
 • laadun varmistaminen: että aineisto on esitetty selkeässä ja helposti omaksuttavassa muodossa
 • kurssiin mahdollisesti sisältyvien pohdinta- tai muiden tehtävien ja työkirjojen suunnittelu ja laatiminen
 • kurssivideoiden kuvaaminen ja/tai editointi
 • napakoiden ja selkeiden diaesitysten suunnitteleminen ja toteuttaminen ja niiden yhdistäminen tallentamiisi audiosisältöihin
 • itse kurssin rakentaminen valitulle alustalle
 • myyntisivun rakentaminen
 • tarvittaessa verkkokaupan asentaminen ja liittäminen 
 • markkinointistrategian suunnittelu
 • opastus ja koulutus tarpeesi mukaan.

WordPressiin on saatavana lukuisia verkkokurssilisäosia, ja verkkokaupankin suhteen on valinnanvaraa. Staattisten koulutussisältöjen julkaisuun suosittelen monipuolista ja edullista LifterLMS-verkkokurssialustaa.

Jos kurssiisi tai valmennukseesi liittyy myös elävää vuorovaikutusta, sosiaalista oppimista ja viestintää, hyvä valinta alustaksi on Howspace. Se sopii staattisten sisältöjen julkaisemisen lisäksi myös verkossa tapahtuvaan fasilitointiin, ja on erinomaisen helppokäyttöinen ja intuitiivinen niin valmentajalle kuin oppijallekin.

Tutustu esimerkkeihin verkkokurssiprojekteista ja ota yhteyttä!

Rekryboosteri

Rekryboosteri on yhdeksän akavalaisen liiton omistama valmennusohjelma, joka on toteutettu aiemmin kasvokkain. 

Tässä projektissa Rekryboosterin sisältö ja rakenne luotiin uudelleen ja rakennettiin Howspace-alustalle virtuaalisen valmennusmatkan muotoon.  Kuuden viikon mittaisessa ohjelmassa työnhakijat kasvattavat itsetuntemustaan ja työnhaun taitojaan sekä suunnittelevat ja ylläpitävät työnhakuaan yhdessä vertaisryhmän ja uravalmentajan kanssa. Ohjelma tukee myös omasta hyvinvoinnista huolehtimista työnhaun aikana.

Lue lisää Rekryboosterista

Menesty työnhaussa,
Tradenomiliitto TRAL ry

Tradenomiliitto TRAL ry:lle luotiin erityisesti tradenomeille suunnattu työnhakutaitojen kehittämisohjelma. Kurssin pohjana käytettiin Pilvi Nybomin Viisi askelta työnhaussa menestymiseen -verkkokurssia, jota muokattiin ja täydennettiin TRALin jäsenille tarkoitetulla sisällöllä. Myös kurssin ja esitysten ulkoasu muokattiin TRALin visuaalisen ohjeistuksen mukaiseksi.

Innosta uudistumaan yhdessä, Maarit Tiililä Oy

Maarit Tiililällä oli hallussaan tallenne aiemmin pitämästään johtamiskoulutuksesta. Kun asiakkaalla ei ollut mitään aineiston uudelleenkäyttöä vastaan, päätimme luoda siitä verkkokurssin, jota Maarit voi jakaa omille asiakkailleen WordPress-kotisivujensa kautta katsottavaksi ja kuunneltavaksi.

Viisi askelta työnhaussa menestymiseen, InCoaching Oy

Ajan tasalla olevia työnhakutaitoja tarvitsee joskus jokainen, ja Pilvi Nybom on niiden opettajana yksi Suomen kokeneimmista. Niinpä olikin enemmän kuin asianmukaista jalostaa Pilvin työnhakuosaaminen verkkokurssin muotoon, jotta nämä tärkeät taidot saataisiin entistä useampien tarvitsijoiden ulottuville. Projektissa luotiin kurssin rakenne ja sisältö sekä osallistujan etenemistä tukevat tehtävät ja työkirjat. Lopuksi projektin aikana syntyneet materiaalit tallennettiin Incoaching.fi-sivustolle asennetulle verkkokurssialustalle ja kurssi liitettiin Holvi-verkkokauppaan.

Kuuntele Pilvin mietteitä yhteistyön sujumisesta:

Millaisia vaiheita tämän projektin toteutukseen sisältyi? Katso video kurssin luontiprosessista täällä.

7 askelta unelmatyöhön -hybridivalmennus, Riikka Pajunen

7 askelta unelmatyöhön -hybridivalmennus toteutettiin Howspace-alustalle, jossa Riikka voi valmentaa ryhmiään, ja yhteydenpito ja viestintä opiskelijoiden suuntaan on helppoa ja mutkatonta.

Verkkokurssialustan ja -kaupan rakentaminen, Vaikutaoikein.fi

Esiintymisvalmentaja Niina Sainius halusi tehdä vaikuttavan esiintymisen valmennuksestaan verkkoversion. Hänen olemassa oleville WordPress-sivuilleen rakennettiin verkkokurssialusta ja verkkokauppa. Katso Niinan palaute yhteistyöstä:

 

Tehdäänkö yhdessä jotain hienoa?

Jos haaveissasi on oman verkkokurssin tai -valmennuksen luominen, mutta tarvitset lisäosaamista tai -resurssia saadaksesi toiveesi toteutumaan, ota yhteyttä! Keskustellaan siitä, miten voisimme yhdessä saada sinun ainutlaatuisen viestisi kuuluviin!

Lähetä minulle sähköpostia tai soita numeroon +358 404 132 747, tai lähetä yhteydenottopyyntösi alla  olevalla lomakkeella. Autan mielelläni!

Johanna Koskimies
Certified Business & Career Coach
Web Designer, online-oppimisen asiantuntija

Ota yhteyttä!

Scroll to Top