Varmaan tiedätkin jo, että voisit kasvattaa liiketoimintaasi ja tarjoamasi palvelun arvoa merkittävästi jakamalla asiantuntemustasi verkossa.

Osaamisesi jakaminen verkkokurssien tai -valmennusten muodossa antaisi sinulle

 • mahdollisuuden palvella asiakkaitasi nykyistä huomattavasti laajemmin ja moni­puolisemmin sekä maan­tieteellisesti että määrällisesti
 • keinon tehdä palvelustasi todella ainut­laatuisen ja helposti myytävän
 • keinon kasvattaa tunnettuuttasi ja asiantuntija­mainettasi
 • tilaisuuden luoda lisäarvoa asiakkaillesi ja vapautua ikuisesta hinta­kilpailusta
 • lisää kasvua, ennustettavuutta ja varmuutta liiketoimintaasi
 • enemmän tilaa ja vapautta ajankäyttöösi.

Se myös auttaisi sinua löytämään helpommin ne asiakkaat, jotka tarvitsevat palveluitasi ja haluavat työskennellä nimenomaan sinun kanssasi.

Niin mahtavalta kuin omien verkkokurssien luominen ja myyminen ajatuksena tuntuukin, useimmat meistä törmäävät jo haaveiluvaiheessa monenlaisiin esteisiin, jotka pysäyttävät hyvin alkaneen ajatuksen ja estävät ehkä sinuakin toteuttamasta unelmaasi omasta menestyvästä verkkokurssista.

En hallitse teknologiaa! En osaa tehdä videoita. En halua esiintyä videolla! En usko, että minulla on riittävän arvokasta sanottavaa. Minulla on niin valtavan paljon asiaa – miten pystyn rajaamaan ja järjestämään sen kaiken verkkokurssiksi, josta on asiakkaalle hyötyä?  Entä sitten markkinointi – en hallitse sitäkään. Tämä on liian vaikeaa, en pysty edes aloittamaan!

Mikä on sinun haasteesi?

Verkkokurssiakatemia on luotu sinua varten!

Haluatko ryhtyä luomaan ja myymään verkkokursseja tai -valmennuksia omalla sivustollasi, mutta tarvitset uutta osaamista, henkilökohtaista tukea tai resursseja toteutustyöhön saadaksesi unelmasi toteutumaan? Minä olen täällä sinua varten ja haluan auttaa sinua yli esteiden ja eteenpäin!

Autan sinua verkkokurssisi suunnittelun ja toteutuksen kaikissa vaiheissa ja teen lisäksi koko projektin sinulle todella helpoksi! Olen suunnitellut ja toteuttanut koulutussisältöjä eri tarkoituksiin osana työtäni jo 80-luvun puolivälistä lähtien, ja minulla on todella vankka kokemus selkeiden, helposti omaksuttavien, käyttäjäystävällisten ja visuaalisesti miellyttävien verkkosisältöjen tuottamisesta. Autan mielelläni sinuakin! 

Työnjako välillämme suunnitellaan tarpeesi mukaan. Sinä tietenkin olet oman koulutusalueesi ja sisältösi paras asiantuntija. Minä puolestani voin tasoittaa tietäsi kannustamalla, rohkaisemalla ja antamalla sinulle suoraa palautetta, jakamalla tietoani ja osaamistani, sekä osallistumalla tai ottamalla vastuun esimerkiksi joistakin seuraavista:

 • sisällön rajaaminen ja järjestäminen loogiseksi kokonaisuudeksi
 • sen varmistaminen, että kurssin lopullinen käsikirjoitus vastaa laatutavoitteita, ja että sen sisältö on kattava ja selkeä ja asiakkaidesi helposti omaksuttavissa
 • kurssiin mahdollisesti sisältyvien pohdinta- tai muiden tehtävien ja työkirjojen suunnittelu ja laatiminen
 • kurssivideoiden kuvaaminen ja/tai editointi
 • napakoiden ja selkeiden diaesitysten suunnitteleminen ja toteuttaminen ja niiden yhdistäminen tallentamiisi audiosisältöihin
 • verkkokurssialustan ja verkkokaupan *) asentaminen WordPress-sivustollesi, niiden asetusten säätäminen ja vakiosisältöjen tallentaminen järjestelmään
 • itse kurssin rakentaminen verkkokurssialustalle
 • myyntisivun rakentaminen
 • verkkokurssialustan ja -kaupan käytön opastus ja koulutus
 • markkinointistrategian suunnittelu.

*) WordPressiin on saatavana lukuisia verkkokurssilisäosia, ja verkkokaupankin suhteen on valinnanvaraa. Käytän itse ja suosittelen sinullekin monipuolista ja edullista LifterLMS-verkkokurssialustaa ja Woocommerce-verkkokauppaa, johon on saatavana niin luottokorttimaksut, kaikki kotimaiset verkkopankit kuin lompakkopalvelutkin.

Tehdäänkö yhdessä jotain hienoa?

Jos haaveissasi on oman verkkokurssin tai -valmennuksen luominen, mutta tarvitset lisäosaamista tai -resurssia saadaksesi toiveesi toteutumaan, ota yhteyttä! Keskustellaan siitä, miten voisimme yhdessä saada sinun ainutlaatuisen viestisi kuuluviin!

Lähetä minulle sähköpostia tai soita numeroon +358 404 132 747, tai lähetä yhteydenottopyyntösi sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Autan mielelläni!

Johanna Koskimies
Certified Business & Career Coach
Web Designer, verkkokurssivalmentaja

Tutustu esimerkkeihin verkkokurssiprojekteista ja ota yhteyttä!

Innosta uudistumaan yhdessä, Maarit Tiililä Oy

Maarit Tiililällä oli hallussaan tallenne aiemmin pitämästään johtamiskoulutuksesta. Kun asiakkaalla ei ollut mitään aineiston uudelleenkäyttöä vastaan, päätimme luoda siitä verkkokurssin, jota Maarit voi jakaa omille asiakkailleen WordPress-kotisivujensa kautta katsottavaksi ja kuunneltavaksi.

Viisi askelta työnhaussa menestymiseen, InCoaching Oy

incoaching.fi

Ajan tasalla olevia työnhakutaitoja tarvitsee joskus jokainen, ja Pilvi Nybom on niiden opettajana yksi Suomen kokeneimmista. Niinpä olikin enemmän kuin asianmukaista jalostaa Pilvin työnhakuosaaminen verkkokurssin muotoon, jotta nämä tärkeät taidot saataisiin entistä useampien tarvitsijoiden ulottuville. Projektissa luotiin kurssin rakenne ja sisältö sekä osallistujan etenemistä tukevat tehtävät ja työkirjat. Lopuksi projektin aikana syntyneet materiaalit tallennettiin Incoaching.fi-sivustolle asennetulle verkkokurssialustalle ja kurssi liitettiin Holvi-verkkokauppaan.

Kuuntele Pilvin mietteitä yhteistyön sujumisesta:

Millaisia vaiheita tämän projektin toteutukseen sisältyi? Katso video kurssin luontiprosessista täällä.

Verkkokurssialustan ja -kaupan rakentaminen, Vaikutaoikein.fi

vaikutaoikein.fi

Esiintymisvalmentaja Niina Sainius halusi tehdä vaikuttavan esiintymisen valmennuksestaan verkkoversion. Hänen olemassa oleville WordPress-sivuilleen rakennettiin verkkokurssialusta ja verkkokauppa. Katso Niinan palaute yhteistyöstä:

Ota yhteyttä!

Scroll to Top