WordPress-sivustot

Suunnittelen ja toteutan sinulle selkeät, yksilölliset, niin isoilla näytöillä kuin mobiililaitteillakin toimivat WordPress-sivustot, joilla persoonasi ja osaamisesi pääsevät oikeuksiinsa ja sinun ainutlaatuinen viestisi pääsee näkyviin. Työn sisältö sovitaan tarpeesi mukaan, ja siihen voi kuulua esimerkiksi

  • tekstin kirjoittaminen tai editointi
  • rakenteen ja tarvittavan toiminnallisuuden suunnittelu
  • sivuston visuaalinen suunnittelu ja kuvitus
  • WordPressin ja tarvittavien lisäosien asentaminen ja asetukset
  • Sivuston rakentaminen ja julkaisu
  • Koulutus tai video-opastus, jonka tuella voit itse jatkaa  sivustosi ylläpitoa ja jalostamista.

Esimerkkejä toteuttamistani WordPress-sivustoista

Sivusto avautuu klikkaamalla kuvaa.

Educons Oy

Educons Oy:n kotisivut olivat jääneet ajastaan jälkeen. Sisältö ei vastannut enää tarkoitustaan, ja ulkoasultaankin sivusto oli vanhanaikainen. Projektissa sivuston rakenne ja ulkoasu luotiin uudelleen, ja Educonsin palvelut ja muu sisältö päivitettiin ajan tasalle. 

Maarit Tiililä Oy

Maarit Tiililän kotisivujen uudistuksen lähtökohtana oli palvelujen tuotteistaminen ja selkeyttäminen. Vanha sivusto ei enää vastannut Maaritin brändiä, joten samalla sivuston värimaailma ja ulkoasu uusittiin kokonaan.

“Yhteistyö Johannan kanssa on ollut mutkatonta ja sujuvaa. Johannalla on kyky loihtia visuaalisesti todeksi myös ääneen lausumatta jääneet odotukset. Voin suurella sydämellä suositella Johannaa!” – Maarit Tiililä

Valmennusvainio Oy

Valmennusvainion sivusto oli todella vanhentunut niin ulkoasultaan kuin sisällöltäänkin. Tekstiä oli valtavasti ja se oli hieman epäloogisesti ripoteltu eri sivuille. Sivut eivät skaalautuneet mobiilinäytöille. Lisäksi sivusto sijaitsi suojaamattomalla palvelimella. Projektissa luotiin uudet, suojatut, selkeät, visuaalisesti nykyaikaiset ja mobiilioptimoidut sivut, joilla Sonja Vainion on helppo esitellä osaamistaan ja kokemustaan.

Incoaching Oy

Incoaching Oy:n sivuston uudistuksessa selkeytettiin sisältöä ja palveluita sekä luotiin sivustolle uusi ulkoasu. 

Suomen positiivisen psykologian yhdistys ry

SPPY:n sivusto oli vanhentunut niin ulkoasultaan kuin sisällöltäänkin. Uudistuksessa sivuston sisältö käytiin läpi ja uudistettiin, ja sivustolle luotiin uusi raikkaampi ja selkeämpi ulkoasu. Sivustolle asennettiin myös verkkokauppa ja jäsenyyslisäosa jäsenrekisterin ylläpitoa ja jäsenmaksujen hallintaa varten.

Tyyt.fi

Heuristica Oy tarvitsi erillisen sivuston työyhteisötaitojen digioppaiden esittelyä ja myyntiä varten. Sivustolle asennettiin Woocommerce-verkkokauppa, jonka kautta asiakkaat voivat hankkia digioppaita käyttöönsä.

uusivire.fi

Maija Heino halusi teettää uudet kotisivut edellisten vanhentuneiden tilalle. Uudistuksessa päivitettiin sivuston ulkoasu ja sisältö kokonaisuudessaan. Myös logoa modernisoitiin hieman.

riikkapajunen.fi

Riikka Pajunen halusi rakennuttaa uuden sivuston henkilökohtaisen valmennuksen, verkkovalmennusten ja tapahtumien esittelyä ja markkinointia varten. 

Ota yhteyttä! Luodaan yhdessä yrityksellesi selkeät, kauniit ja myyvät kotisivut!

Jos haaveissasi on uudet WordPress-sivut tai vanhojen sivujen päivittäminen ota yhteyttä, niin keskustellaan siitä, miten voisimme yhdessä saada sinun ainutlaatuisen viestisi kuuluviin!

Lähetä minulle sähköpostia tai soita numeroon +358 404 132 747, tai lähetä minulle viesti alla olevalla lomakkeella. Autan mielelläni!

Johanna Koskimies
Certified Business & Career Coach
Web Designer, online-oppimisen asiantuntija

Ota yhteyttä!

Scroll to Top