WordPress-sivustot

Suunnittelen ja toteutan sinulle selkeät, uniikit niin isoilla näytöillä kuin mobiililaitteillakin toimivat WordPress-sivustot, joilla persoonasi ja osaamisesi pääsevät oikeuksiinsa ja sinun ainutlaatuinen viestisi tulee näkyväksi.. Työn sisältö sovitaan tarpeesi mukaan, ja siihen voi kuulua esimerkiksi

  • tekstin kirjoittaminen tai editointi
  • rakenteen ja tarvittavan toiminnallisuuden suunnittelu
  • sivuston visuaalinen suunnittelu ja kuvitus
  • WordPressin ja tarvittavien lisäosien asentaminen ja asetukset
  • Sivuston rakentaminen ja julkaisu
  • Koulutus tai video-opastus, jonka tuella voit itse jatkaa  sivustosi ylläpitoa ja jalostamista.

Ota yhteyttä! Luodaan yhdessä yrityksellesi selkeät, kauniit ja myyvät kotisivut!

Jos haaveissasi on uudet WordPress-sivut tai vanhojen sivujen päivittäminen ota yhteyttä, niin keskustellaan siitä, miten voisimme yhdessä saada sinun ainutlaatuisen viestisi kuuluviin!

Lähetä minulle sähköpostia tai soita numeroon +358 404 132 747, tai lähetä yhteydenottopyyntösi sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Autan mielelläni!

Johanna Koskimies
Certified Business & Career Coach
Web Designer, verkkokurssivalmentaja

Esimerkkejä toteuttamistani WordPress-sivustoista

educons.fi

Educons Oy:n kotisivut olivat jääneet ajastaan jälkeen. Sisältö ei vastannut tarkoitustaan, ja ulkoasultaankin sivusto oli vanhanaikainen. Projektissa sivuston rakenne ja ulkoasu luotiin uudelleen, ja sisältö päivitettiin ajan tasalle.

maarittiilila.fi

Maarit Tiililän kotisivujen uudistuksen lähtökohtana oli Maaritin tekemä palvelujen tuotteistaminen ja selkeyttäminen. Vanha sivusto ei vastannut ulkoasultaan Maaritin brändiä, päätettiin samalla uusia sivuston värimaailma ja ulkoasu kokonaan. Maaritin palaute: “Yhteistyö Johannan kanssa on ollut mutkatonta ja sujuvaa. Johannalla on kyky loihtia visuaalisesti todeksi myös ääneen lausumatta jääneet odotukset. Voin suurella sydämellä suositella Johannaa!” – Maarit Tiililä

valmennusvainio.com

Valmennusvainion sivusto oli todella vanhentunut niin ulkoasultaan kuin sisällöltäänkin. Tekstiä oli valtavasti ja se oli hieman epäloogisesti ripoteltu eri sivuille. Sivut eivät skaalautuneet mobiilinäytöille. Lisäksi sivusto sijaitsi suojaamattomalla palvelimella. Projektissa luotiin uudet, suojatut, selkeät, visuaalisesti nykyaikaiset ja mobiilioptimoidut sivut, joilla Sonja Vainion on helppo esitellä osaamistaan ja kokemustaan.

uusivire.fi

Uusivire Oy:n sivusto oli vanhentunut sekä tekniikaltaan että ulkoasultaan. Myös sisältöä haluttiin järjestää entistä selkeämmäksi, jotta asiakkaiden on helppo löytää sivustolta tarvitsemansa. Samalla Uusivireen logo modernisoitiin 

sppy.fi

sppy.fi

Suomen positiivisen psykologian yhdistys halusi uudistaa kotisivunsa. Vanhat sivut eivät ilmentäneet yhdistyksen henkeä ja tunnelmaa. Myös sivuston rakenne oli epämääräinen ja paljon tärkeitä sisältöjä puuttui. Sivuille luotiin keväällä 2019 kokonaan uusi ulkoasu ja ilme, sisältöä täydennettiin ja sivut ja artikkelit järjesteltiin helposti löydettäviin kokonaisuuksiin.

incoaching.fi

incoaching.fi

Uravalmentaja Pilvi Nybomilla oli WordPress-sivut, jotka eivät enää palvelleet tarkoitustaan. Ulkoasu oli auttamattomasti vanhentunut, ja sisältökin oli hieman hajallaan. Uudistusprojektissa syksyllä 2018 sivuston ulkoasu luotiin kokonaan uudelleen ja olemassa oleva sisältö järjesteltiin entistä tarkoituksenmukaisemmaksi ja helpommin löydettäväksi.

rohkeusjohtaa.fi

rohkeusjohtaa.fi

Maarit Tiililä halusi perustaa rohkeusjohtaa.fi-blogisivuston rohkaistakseen erityisesti nuoria naisia johtajanpolulle. Sivustolle luotiin järjestelmä, jonka kautta johtajuusteemasta kiinnostuneet kirjoittajat voivat rekisteröityä ja lähettää blogikirjoituksia sivuilla julkaistavaksi.

coaching-yhdistys.fi

coaching-yhdistys.fi

Suomen coaching-yhdistyksen kotisivuille oli käynyt kuten kehityksen myötä saattaa joskus käydä: WordPressin päivityksen jälkeen sivustolla käytetyn ulkoasuteeman sivunrakentaja ei enää toiminut virheettömästi. Teeman vaihto oli siis ajankohtainen. Koska sivujen edellisestä uudistuksesta oli jo kulunut vuosia ja ne kaipasivat muutenkin jo raikastamista ja päivitystä, sivut päätettiin suunnitella kokonaan uudelleen syksyllä 2018.

icffinland.fi

icffinland.fi

ICF Finlandin kotisivut olivat visuaalisesti vanhanaikaiset ja rakenteeltaan epäyhtenäiset. Sisältöä oli vuosien varrella kerääntynyt hyvin paljon ja se oli ripoteltu sinne tänne. Vierailijan ei ollut kovin helppo löytää sivustolta etsimäänsä. Vanha kotisivukone ei myöskään tukenut responsiivisia sivustoja, mikä jo yksin antoi aihetta uudistukselle. Sivusto uudistettiinkin perusteellisesti vuonna 2016. Työn myötä sivuston ulkoasu ja kuvitus päivitettiin ajan tasalle, ja samalla sivuista tehtiin responsiiviset. Rakenne ja sisältö suunniteltiin kokonaan uudelleen yhdistyksen kohderyhmiä ja sivuston käytettävyyttä ajatellen.

pirjosomerkivi.fi

pirjosomerkivi.fi

Työnohjaaja, kouluttaja ja coach Pirjo Somerkiven www-sivut tehtiin syksyllä 2017.

Ota yhteyttä!

Scroll to Top